Bursa Malaysia

top_rightads

Monday, December 24, 2012

Bank Tidak Akan Diberi Kod Potongan Gaji

10 Safar 1434

KUALA LUMPUR 20 Disember 2012. - Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan memberi jaminan bahawa institusi perbankan negara tidak akan diberi kod potongan gaji.

Menterinya, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, sebaliknya kod potongan gaji itu akan kekal kepada koperasi sahaja.

Menurut beliau, kod potongan gaji itu dipertahankan bagi membolehkan koperasi meneruskan kelangsungan operasinya.

Kalau bank-bank hendak juga kod potongan gaji, apa yang koperasi ada untuk perniagaan mereka.

Lagipun, tidak sesuai bank yang boleh diumpamakan seperti kontraktor kelas A mahu mengambil kontrak kontraktor kelas F," katanya.

Maklumat lanjut: Utusan Online

1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...