Bursa Malaysia

top_rightads

Sunday, December 23, 2012

RISDA Bayar Dividen RM300 Juta Tahun Ini

9 Safar 1434

 KUALA LUMPUR, 21 Disember , 2012- Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) yakin dapat mengekalkan pembayaran dividen pada kadar RM300 juta pada tahun ini.

Ketua Pengarah Datuk Wan Mohamad Zuki Mohamad berkata ini disokong produktiviti Risda yang kukuh, di tengah-tengah ketidakstabilan harga getah dan sawit.

Pada tahun lepas, pihak Risda membayar RM315 juta kepada peserta Rancangan Tanaman Baru Berkelompok (RTBB) dan Tanam Semula Komersil (TSK), seluruh Malaysia.

Maklumat lanjut : BERNAMA

1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...