Bursa Malaysia

top_rightads

Thursday, December 20, 2012

Prudential Assurance Yakin Lepasi RM1 Bilion Premium Perniagaan Baharu

6 Safar 1434

KUALA LUMPUR, 20 Disember 2012- Prudential Assurance Malaysia Bhd optimistik dapat mencatatkan lebih RM1 bilion dalam bersamaan premium tahunan daripada perniagaan baharu menjelang akhir tahun.

Ketua Pegawai Eksekutif Philip Seah berkata syarikat mencatatkan premium perniagaan baru yang terdiri daripada jualan insurans hayat dan sumbangan takaful sebanyak RM1.107 bilion tahun lepas.

Bagi sembilan bulan pertama tahun ini, syarikat mencatatkan RM721 juta dalam premium perniagaan baru, katanya pada taklimat media di sini Khamis.

Maklumat lanjut: BERNAMA

1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...