Bursa Malaysia

top_rightads

Thursday, December 20, 2012

XOX Nafi Laporan Syed Mokhtar Ambil Alih

7 Safar 1434

KUALA LUMPUR, 20 Disember 2012- XOX Bhd, pengendali rangkaian maya mudah alih yang disenaraikan di Pasaran ACE menafikan laporan pengambilalihan oleh ahli perniagaan Tan Sri Syed Mokhtar AlBukhary.

Dalam makluman kepada Bursa Malaysia, kumpulan itu berkata syarikat tidak menerima sebarang notis pengambilalihan daripada Syed Mokhtar.

"Kami tidak mengetahui sebagai tawaran pengambilalihan sebagaimana dilaporkan dalam akhbar harian perniagaan pada Khamis," katanya.

Menurut laporan berkenaan, XOX merupakan sasaran pengambilalihan oleh ahli perniagaan itu dan sebarang langkah terhadap XOX, yang mempunyai kira-kira 500,000 pelanggan, akan berlaku seawal bulan depan.

Maklumat lanjut: BERNAMA

1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...