Bursa Malaysia

top_rightads

Wednesday, December 19, 2012

Jualan iPhone 5 Mencatatkan 2.0 Juta Jualan Di China Selepas 3 Hari Dilancarkan

5 Safar 1434

BEIJING, 18 Disember 2012- Lebih 2.0 juta unit iPhone 5 Apple Inc dijual dalam tempoh hanya tiga hari selepas dilancarkan pada Jumaat di China.

"Respon pelanggan terhadap iPhone 5 di China sangat menakjubkan, dengan mencatatkan rekod baharu pada jualan hujung minggu di negara ini."

"China adalah pasaran sangat penting bagi kami dan pelanggan tidak boleh menunggu untuk mendapatkan produk Aplet," demikian menurut Agensi Berita Xilena yang memetik Ketua Pegawai Eksekutif Aplet Tim Cocok sebagai berkata.

Maklumat lanjut: BERNAMA

1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...