Bursa Malaysia

top_rightads

Friday, December 14, 2012

Pembangunan Pesat Sektor e-dagang Dijangka Berterusan

30 Muharram 1434

KUALA LUMPUR, 13 Disember 2012- Rakuten, Inc, syarikat perkhidmatan Internet utama, menjangka pembangunan pesat sektor e-dagang berterusan, dipacu oleh usaha peruncit dalam talian untuk menyediakan sentuhan peribadi, dagangan yang teratur dan meningkatkan integrasi mudah alih pada 2013.

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Rakuten Online Shopping Masaya Ueno dalam satu kenyataan berkata dalam tempoh 12 bulan lepas, ia menyaksikan dagangan runcit dalam talian meningkat dengan pesat, beralih daripada urus niaga berasaskan harga kepada pengalaman membeli belah berjenama dan lebih mewah.

"Pada tahun depan, kami menjangka menyaksikan lebih banyak integrasi, menerusi penggunaan aplikasi, kod Quick Response (QR) dan peningkatan pengalaman realiti dan peralihan dalam perkakas pembayaran yang tersedia," katanya.

Maklumat lanjut: BERNAMA

1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...