Bursa Malaysia

top_rightads

Monday, December 24, 2012

Habib Jewel Cuci Gudang

10 Safar 1434

KUALA LUMPUR, 21 Disember 2012- Hari terbuka jualan "cuci Gudang" Habib Jewel Sdn Bhd di ibu pejabatnya di Ampang di sini, menarik 1,000 pengunjung.

Pengurus Besarnya Mohd Zaruddin Mahmud berkata jualan penghabisan stok selama lima hari ini diadakan secara eksklusif di ibu pejabat dan di bilik pameran di Alor Setar.

Maklumat lanjut:BERNAMA


1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...