Bursa Malaysia

top_rightads

Monday, December 24, 2012

Lambakan Duku Di Terengganu

11 Safar 1434

KUALA TERENGGANU, 24 Disember 2012- Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (Fama) membeli 15 tan metrik buah duku bernilai lebih RM20,000 bagi mengelak lambakan buah-buahan di negeri ini.

Pengarah Fama negeri, Hasan Jusoh berkata selain itu pihaknya juga membeli buah durian yang sedang gugur di negeri ini dalam usaha menambah pendapatan para pekebun tempatan.

"Kita beli buah-buahan ini dari semasa ke semasa bagi memastikan buah-buahan itu tidak mengalami lambakan seperti empat tahun lepas yang menyaksikan sehingga buah tersebut hitam tidak dimakan," katanya kepada Bernama.

Maklumat lanjut: BERNAMA


1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...