Bursa Malaysia

top_rightads

Friday, December 14, 2012

Bank Muamalat Catat Untung Pracukai Lebih Rendah Sebanyak RM120.2 Juta Bagi Separuh Pertama

30 Muharram 1434


KUALA LUMPUR, 14 Disember 2012- Bank Muamalat Malaysia Bhd (BMMB) mencatat keuntungan sebelum cukai yang lebih rendah sebanyak RM120.2 juta bagi tempoh separuh pertama berakhir 30 Sept, 2012, berbanding RM123.5 juta dalam tempoh yang sama sebelumnya.

Dalam kenyataan Jumaat, bank itu berkata pendapatan bersih meningkat 19.2 peratus kepada RM496.4 juta berbanding tempoh yang sama sebelumnya, didokong oleh pendapatan pembiayaan yang lebih tinggi.

Jumlah aset BMMB meningkat kepada RM18.2 bilion pada akhir September 2012, meningkat hampir 19 peratus berbanding setahun lepas.

Maklumat lanjut: BERNAMA

1 comment:

  1. Saya Husnah dan saya sedang mengambil masa saya keluar untuk memberi keterangan Puan Amanda kerana dia akhirnya menawarkan saya.
    Saya dan suami saya mendapat ke dalam hutang yang sangat besar dengan Bank dan kami memohon pinjaman daripada syarikat pinjaman yang berbeza tetapi semua datang tidak berjaya. sebaliknya mereka mendapat kita ke dalam hutang lebih meninggalkan kita bankrap sehingga saya datang dalam hubungan dengan Puan Amanda, yang menawarkan saya pinjaman. Sekarang kita telah akhirnya menetap hutang kami dan memulakan perniagaan baru dengan wang kiri dari pinjaman. Anda boleh menghubungi beliau hari ini untuk pinjaman dalam apa jua bentuk dan jumlah.
    Hubungi Puan Amanda melalui mana-mana e-mel yang berikut. amandarichardssonloanfirm@gmail.com atau amandarichardson686@gmail.com atau anda boleh menghubungi saya melalui e-mel saya untuk arahan lanjut ikmahusnah@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...