Bursa Malaysia

top_rightads

Monday, February 4, 2013

Tiger Lulus Urus Niaga A$35 Juta Dengan Virgin Australia

23 Rabiulawal 1434

MELBOURNE, 1 Febuari 2013- Para pemegang saham Tiger Airways telah meluluskan pelan Virgin Australia untuk membeli kepentingan utama di dalam syarikat penerbangan bajet itu.

Virgin, pada Jumaat, menyambut baik keputusan tersebut, sambil menyatakan langkah itu sebagai satu langkah menghampiri langkah memuktamadkan urus niaga bernilai A$35 juta itu.

Australian Associated Press berkata kelulusan juga diperlukan dari Lembaga Semakan Pelaburan Asing dan Suruhanjaya Persaingan dan Pengguna Australia (ACCC).

Virgin telah mengejutkan pasaran pada Oktober lepas apabila ia mengumumkan satu bidaan A$98 juta bagi membeli Skywest dan pembelian kepentingan 60 peratus Tiger Airways.

Maklumat lanjut: BERNAMA

2 comments:

 1. Nama saya Yusri aisyah, saya dari malaysia, sila mendengar, beberapa pemberi pinjaman di sini tidak bersedia untuk membantu anda, semua mereka hanya mahu di sini adalah untuk merobek anda wang yang diperolehi keras anda. Suami saya dan saya, mendapatkan pinjaman daripada peminjam yang berbeza dalam talian tetapi pada akhirnya, kita telah ditipu dan ditipu wang kita tanpa mendapat pinjaman kami dari syarikat-syarikat pinjaman yang berbeza dalam talian.
  Kami juga meminjam wang untuk membayar untuk pemberi pinjaman dalam talian ini tetapi pada akhirnya, kita mendapat apa-apa.
  Suami saya dan saya berada dalam hutang, dan kami tidak mempunyai sesiapa untuk lari ke tolong, perniagaan keluarga kami telah dimusnahkan dan kita di mana tidak dapat untuk mendapatkan wang untuk memenuhi perbelanjaan harian sehingga kita telah diperkenalkan kepada Puan Glory yang membantu kami dengan menawarkan kami jumlah pinjaman tidak bercagar sebanyak $ 150,000 tanpa cagaran.
  Untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mencapai Puan Glory atau mengikuti prosedur pinjaman, hubungi saya melalui e-mel saya: aisyahyu7@gmail.com
  Atau anda boleh menghantar e-mel kepada Puan Maha Suci: gloryloanfirm@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Hai semua,

  Saya Miller Porter pemberi pinjaman pinjaman persendirian dengan Reputasi baik Kerja,
  millerporter102@yahoo.com Memohon hari ini jika anda memerlukan kecemasan
  pinjaman dari sebuah syarikat terkemuka, dengan keadaan yang baik dan hubungan buruh,
  maka anda perlu menghubungi kami kerana kami menawarkan pinjaman pada
  Kadar faedah yang berpatutan sebanyak 3% dan kerja anda dengan kami
  akan menjadi satu pengalaman yang baik. Jika anda berminat, hubungi
  kami melalui e-mel: millerporter102@yahoo.com

  +2349057519652
  millerporter102@yahoo.com
  http://millerporter102.wix.com/potterfirms

  Saya menunggu jawapan pantas anda
  Encik Miller Porter

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...