Bursa Malaysia

top_rightads

Saturday, December 3, 2011

TM Raih Dua Anugerah PIKOM

7 Muharram 1433 Hijrah

 KUALA LUMPUR, 2 Dis 2011- Telekom Malaysia Bhd (TM) menerima anugerah Organisasi ICT Terbaik pada majlis makan malam ulangtahun ke-25 PIKOM dan anugerah kepimpinan ICT 2011 di sini.

Dalam satu kenyataan di sini, TM berkata Ketua Pegawai Eksekutifnya Datuk Seri Zamzamzairani Mohd Isa juga dipilih sebagai Personaliti ICT Terbaik tahun ini.

"Anugerah ini akan memberi motivasi kepada kami untuk terus menambah baik perkhidmatan dan nilai kepada pelanggan kami setelah mereka terus mengukuhkan kedudukan TM sebagai penyedia penyelesaian komunikasi bersepadu utama di Malaysia dan juga juara jalur lebar negara," kata Zamzamzairani.

TM berkata ia kini di peringkat berikutnya untuk meningkatkan perkhidmatan semasa dengan aplikasi inovatif bagi menyediakan pengalaman pelanggan yang hebat sama ada dengan perkhidmatan dan produk pengguna atau tawaran perniagaan.

Diadakan sempena sambutan ke-25 tahun PIKOM dalam menerajui industri ICT, Anugerah Kepimpinan ICT, yang diwujudkan pada 2008, menghargai individu dan syarikat yang menunjukkan amalan terbaik ICT dalam industri mereka dengan komitmen dan strategi perniagaan inovatif diperlukan untuk berkembang di Malaysia dan dan peringkat dunia.

Anugerah berkenaan disampaikan oleh Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi Datuk Seri Panglima Dr Maximus Johnity Ongkili.

 Sumber -BERNAMA

1 comment:

 1. Halo, nama saya Aishyah Bin syafiq, saya masih shock karena saya tidak pernah dalam hidup saya percaya bahwa ada pinjaman pinjaman online nyata akibat pengalaman buruk saya terhadap saya ditipu oleh perusahaan palsu di filipina, tapi saya Teman Sharifah Amirul mengenalkan saya pada dr Robert, permata langka dan pemberi pinjaman pinjaman sejati yang meminjamkan pinjaman sebesar Rp150.000.000 Sharifah Amirul kepada saya tentang dr. Robert. bagaimana dia mendapat pinjaman dari dr. Robert finance firm dan menunjukkan bukti transfer pinjaman dari dr. Akun perusahaan Robert saat pinjamannya disetujui
  Saya masih ragu sampai saya menghubungi dr. Robert dengan sangat ketakutan di hati saya, tapi kejutan terbesar saya adalah untuk berhasil dan menerima pinjaman dan memulai bisnis yang baik dan mengejutkan saya, permintaan pinjaman saya disetujui oleh dr, Robert dan dalam waktu 48 jam setelah diproses, saya mendapat pinjaman saya. ditransfer ke rekening bank saya dan sampai sekarang saya masih shock dan saya telah bersumpah bahwa setiap perusahaan pinjaman yang meminjamkan pinjaman kepada saya, saya akan bersaksi tentang perusahaan pinjaman itu.
  Jadi saya menggunakan kesempatan ini untuk memberi nasehat kepada seluruh saudara laki-laki dan perempuan indonesia saya yang membutuhkan pinjaman untuk menghubungi dr. Robert lewat
  email: robertwestradefinancefirm@gmail.com
  dan Anda juga bisa menghubungi saya via saya
  email: aishyahsyafiq1985@gmail.com atau anda juga bisa menghubungi teman saya yang mengenalkan saya ke dr. Robert lewat
   email: sharifahamirul05@gmail.com untuk informasi lebih lanjut
  semoga Allah Yang Mahakuasa terus memberkati dr. Robert untuk mengubah kondisi keuangan saya menjadi lebih baik dan saya ingin dia berumur panjang

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...